Multimedia

Production in order to modern educational

Produkcija Educational system integratora zadužena je za snimanje predavanja, časova i raznih drugih konferencija koje olakšavaju proces edukacije.

Pored toga produkcija se bavi i snimanjem reklama, brendiranjem i kontrolom, kao i audio/video produkcijom i postprodukcijom.

Produkcija Educational system integratora vam nudi kompletnu platformu za upravljanje sadržajima i njihovu distribuciju. Kreiranjem obrazovnog sadržaja visokog kvaliteta, znanje je postalo dostupno svima.

Slika_8Ponuda sadrži:

Video on Demand

Omogućuje pristup svojim sadržajima u svakom trenutku. Produkcija Educational system integratora vam pomaže da kreirate, brendirate i kontrolišete celokupan medijski sadržaj u YouTube stilu.

Pored toga, produkcija Educational system integratora obezbeđuje vam da digitalizujete svoje postojeće kolekcije, postavljate video sadržaje sa mobilnih uređaja korišćenjem aplikacije, snimate televizijski sadržaj i još mnogo toga.

 

– Beleženje predavanja i časova

Produkcija Educational system integratora nudi svim obrazovnim ustanovama mogućnost snimanja nastave i arhiviranje video materijala koji će biti dostupan u svakom strenutku na internetu.

Zahvaljujući produkciji Educational system integratora i platformi za učenje na daljinu učenici i studenti mogu pristupiti korisnim sadržajima u bilo kom trenutku.

– Brendiranje i kontrolu

Korisnicima i vašem osoblju omogućeno je da dele svoje video sadržaje u kontrolisanom i sigurnom okruženju. Korisnički nivoi kontrolišu pristup sadržajima preko moćnih oruđa za organizaciju materijala.

– Podršku za mobilne uređaje

Snimajte i postavljajte svoje video sadržaje sa iOS i Android tableta i pametnih telefona. Pregledajte postojeće sadržaje ili snimajte novi materijal i postavljajte klipove koristeći jedinstvenu mobilnu aplikaciju.

Educational channel for easy learning

Zahvaljujući Educational system integratoru obrazovne ustanove imaju priliku da pokrenu svoj jedinstveni edukativni kanal koji će njihovim polaznicima obezbediti učenje uz video materijal u visokoj rezoluciji.

Interesantni video-zapisi, tutorijali i emisije zameniće dosadno “bubanje” iz knjiga, i otkriti vam drugačiji pristup obrazovanju.

Osnovni cilj obrazovnog kanala je da pokrene revoluciju u učenju, i ponudi vam mnoštvo korisnih informacija. Pored toga, na prvoj edukativnoj televiziji pronaći ćete relevantne i zanimljive podatke koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, bez obzira na vaše formalno znanje i profesiju kojom se bavite.

Vaše školovanje i profesionalno usavršavanje biće mnogo zabavnije i temeljnije kroz video sadržaj u kojem ćete imati priliku da čujete iskustva i savete uspešnih ljudi.

Jedna od prvih obrazovnih televizija Educational System Integratora je EduTV koja nudi jedinstvenu priliku da kroz 12 kanala, koji pokrivaju različite oblasti, pronađete sve što vam je potrebno u procesu učenja.

Oblasti koje pokriva EduTV:

 • eduTVMarketing
 • Informacione tehnologije
 • Ekonomija
 • Menadžment
 • Programiranje
 • Dizajn
 • Škola
 • AutoCAD
 • Animacija
 • Fotografija
 • Video
 • Biznis

Online video platform for School

Link_to_learnOnline video platform for School omogućava vam da uz pomoć tutorijala pohađate raznovrsne kurseve koji će vam pomoći steknete korisna i praktična znanja, i unapredite vašu karijeru.

Prva online video platforma osmišljena po standardima Educational system integratora je LINKtoLearn.

Mnoštvo tutorijala koje nudi LINKtoLearn pružaju vam priliku za online edukaciju po najmodernijim standardima, u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta.

LINKtoLearn vam nudi tutorijale za sledeće oblasti:

Programiranje Dizajn Multimedija
Kurseve po Adobe programu Strani jezici Finansijski menadžment
IT administracija Administracija i održavanje sistema Kurseve po Microsoft programu

Live stream

LS_za_sajtEducational System Integratora pruža mogućnost snimanja i emitovanja predavanja konferencija i drugih događaja putem Live streama.

HD video kamere, web kamere, računari govornika, visokokvalitetne kartice za konverziju, i mrežni izvori omogućavaju vam da na najjednostavniji način pratite događaj koji vas zanima.

Da biste dobili što potpuniju sliku celog događaja, određeni video možete pratiti iz više izvora kao što su na primer, snimci kamera i kompjutera koji koristi predavač.