O nama

Glavni_slajder_3

O nama

Verujemo da je tehnologija veoma značajan pokretač promena i da igra važnu ulogu u uvođenju inovacija i realizaciju savremenog obrazovanja. Educational system integrator, kompanije LINK group, predstavlja najmoderniju tehnologiju koja vam pomaže u edukaciji i odgovara na sve potrebe u procesu obrazovanja.

Razvijajući privlačna, inspirativna rešenja za efikasnu upotrebu tehnologije u obrazovanju, fokusirali smo se da pomognemo predavačima da predaju, i učenicima da uče.

Stvorili smo široku paletu inovativnih softvera, i servisa koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe svih obrazovnih institucija.

Naša rešenja su dizajnirana da odgovore na ključna pitanja, prioritete i izazove sa kojima se suočava celokupan obrazovni sistem danas. Iz tog razloga fokusirani smo na razumevanje vaših ciljeva, i ambicijama za sticanje što kvalitetnijeg obrazovanja.

Bilo da imate jasnu viziju o tome koji proizvod želite ili da tražite savet o tome kako da unapredite vašu edukativnu ustanovu, Educational system integrator će vam pomoći da reazlizujete svoje planove i postignete što bolje rezultate u oblasti obrazovanja.