University App

University App

University_APP

University App je mobilna aplikacija namenjena svim univerzitetima i visoko obrazovnim ustanovama, i dostupna je na svim iOS i Android uređajima

Aplikaciju korsite Visoka školska ustanova – Dositej, i Visoka škola strukovnih studija za ITS kako bi pružili korisnicima mogućnost da u bilo kom trenutku pristupe lekcijama i multimedijalnim sadržajima.

Pored toga, studenti ovih edukativnih ustanova mogu se preko telefona ili tableta uživo uključiti u predavanje, komunicirati sa predavačem, ili rešavati testove.

Aplikacija Educational system integratora pruža mogućnost studentima i profesorima da komuniciraju, razmenjuju obrazovni materijal i još mnogo toga.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji studenti u svakom trenutku mogu da saznaju sve korisne informacije koje će im pojednostaviti proces obrazovanja.

U okviru kategorije “kalendar obaveza” studenti imaju uvid u sve svoje zadatke koje nisu ispunili. Za svaki zadatak studenti mogu da vide naslov, kurs kojem pripada i preporučeni datum za predaju. Pored toga aplikacija omogućava studentima da u kategoriji “testovi” pokažu stečeno znanje iz određenog kursa.

Klikom na karticu “Live chat” studenti mogu da zakažu konsultacije sa profesorom, i komuniciraju sa predavačima ili ostalim polaznicima kao da se fizički nalaze u istoj prostoriji.

Video snimci – ovde su dostupni prenosi predavanja (Live class), kao i snimci tih predavanja, koje možete odgledati naknadno, ukoliko to niste učinili u zakazanom terminu (Video-arhiva).