Professional development App

Professional development App

Professional-development-APP

Educational system integrator pokrenuo je mobilnu aplikaciju za profesionalno usavršavanje. Zahvaljujući jedinstvenoj e-Learning platformi i Profesional App-u možete se školovati na daljinu.

Ove aplikacije omogućavaju vam da u svakom trenutku, bez obzira gde se nalazite, budete na samo korak od nastavnog materijala koji vam je potreban za školovanje.

Obrazovne ustanove ITAcademy, Business Academy, i Internet Academy prihvatile su ove rešenje Educational system integratora kako bi svojim polaznivima omogućili edukaciju po najsavremenijim trendovima u bilo kom trenutku.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS operativni sistem i pruža mogućnost studentima i profesorima da komuniciraju, razmenjuju obrazovni materijal i još mnogo toga. Zahvaljujući Professional development aplikaciji studenti u svakom trenutku mogu da saznaju sve korisne informacije koje će im pojednostaviti proces obrazovanja.

U okviru kategorije “kalendar obaveza” studenti imaju uvid u sve svoje zadatke koje nisu ispunili. Za svaki zadatak studenti mogu da vide naslov, kurs kojem pripada i preporučeni datum za predaju.

Pored toga aplikacija omogućava studentima da u kategoriji “testovi” pokažu stečeno znanje iz određenog kursa, ili provere kada ih očekuje sledeće testiranje.

Klikom na karticu “Live chat” studenti mogu da zakažu konsultacije sa profesorom, i komuniciraju sa predavačima ili ostalim polaznicima kao da se fizički nalaze u istoj prostoriji.

Video snimci – Ovde su dostupni prenosi predavanja (Live class), kao i snimci tih predavanja, koje možete odgledati naknadno, ukoliko to niste učinili u zakazanom terminu (Video-arhiva).

Aplikaciju možete preuzeti ovde.